HABESHA EETCAFé

HABESHA EETCAFé Habesha Eetcafé

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Habesha Eetcafé. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 23:30 Eten kwam om 22u40 geleverd (had een telefoontje om te melden dat het wat kon uitlopen), heel jammer dat de tej wijn (van €15) vergeten was. Waren interessante smaken, voor ons iets ze pikant. Wel grote portie
27 mrt 2022 om 21:19 Nourriture était délicieuse si je vous remercie bonsoir
18 mrt 2022 om 20:50 Merci c'était délicieux votre nourriture et bonsoir...
25 feb 2022 om 23:02 J'ai trouvé la nourriture délicieuse mais il me manque le moelleux au chocolat dans ma commande merci pour la compréhension Bonsoir...
23 feb 2022 om 22:11 Merci c'était délicieux mets un peu plus de injera pour moi et pour mon mari on aimerait bien voulu merci pour la compréhension.
13 feb 2022 om 20:59 Je suis contente votre nourriture été délicieuse bonne soirée.
13 feb 2022 om 18:31 Voor de eerste keer besteld en zeer content met het eten. Interessante smaken en zeer grote porties! Onze bestelling: Habesha Special, Ye-tsom Special en pannekoeken met ahornsiroop. Wel 2,5 uur moeten wachten op de levering (supervriendelijke gast).
12 feb 2022 om 21:33 Pakket genomen. Alles had wat eenzelfde smaak.
10 feb 2022 om 8:44 J'aimerais bien voulu un peu plus de injera la prochaine fois que je commande chez vous merci pour la compréhension salutations
19 dec 2021 om 20:19 Uitstekend service.
17 dec 2021 om 21:40 Niet meer warm maar je kan het opwarmen in de microgolf, wel lekker en zeker meer dan genoeg.
12 dec 2021 om 21:47 Smaakt heerlijk. Tof en vriendelijke bezorger.